2014. október 9., csütörtök

Tizenkilencedik rész

Erősen 18+ a mai fejezet, de szerintem aki elég érettnek gondolja magát ehhez a világhoz, meg sem fog kottyanni, ez kedves esti mese az eredeti műhöz képest. Ugyancsak megjegyezném, hogy nem szándékozom Szürke 50 árnyalata - irányba terelni az írásomat, ha ezt akartam volna, körülbelül a harmadik fejezetnél ki is derült volna. Bár ha azt nézzük, hogy közel húsz rész alatt néhány csók csattant csak el (meg pár pofon hehe), azért nagyjából látszik, mit szeretnék kihozni belőle.=) Legalábbis remélem. Azt viszont nem ígérem, hogy a továbbiakban nem vesszük érzelmesre a figurát, de majd úgyis meglátjátok! ;)

A kandallóban már leégett a tűz, csak a parázs pislákolt finom, titokzatos fénnyel. Három, közepes méretű gyertya égett a dupla ágy melletti asztalon. A szobát erős illat lengte körül: menta, égő viasz és parázsló fenyőfa füstje.
Thirrin a gondosan előkészített ágyon ült, haja simára fésülve és oldalra rendezve, lábai keresztben egymáson. Krémfehér, önmagában is elég szép, hosszú hálóruhát viselt, alatta semmit. Egy pillanatra a tükörre sandított, de elégedett volt a képpel: gyönyörű volt, természetesen. A fény narancsos ragyogásba vonta egész alakját, haját élénkvörösre festve, arcára elegáns árnyékokat varázsolva.
Kellemesen borzongás futott végig a gerince mentén, ahogy belegondolt, mi fog történni ma éjjel. Próbált józan maradni, de nem tehetett róla, amint bevillant egy emlékkép, ahogy csókolóznak, rögtön elfogta a vágy.
Az idő borzalmasan lassan telt. A lány fejébe régebbi, más emlékek kezdtek beférkőzni. Thirrin megrázta a fejét, hogy elhessegesse a kéretlen gondolatokat. Ez más lesz, teljesen más.
Végre meghallotta a három rövid kopogást. Azonnal felpattant, hogy ajtót nyisson. Theon gyorsan és finoman beosont, Thirrin még kinézett, de csak a kihalt, félhomályba burkolt folyosót látta. Gyorsan becsukta tehát az ajtót, bereteszelte, és ráfordította a kulcsot a zárban.
Tekintetük összetalálkozott. A zöld szempár eleven tüze rögtön megolvaszotta.
A következő pillanatban Thirrin a fiú nyakába borult és megcsókolta. Ajkaik mohón falták egymást, nyelveik összetalálkoztak, és olyan szorosan összeölelkeztek, mint még soha. Thirrin önkéntelenül benyúlt Theon inge alá és gyors mozdulattal megszabadította tőle. Érintésével felfedezte izmos felsőtestének minden porcikáját, de nem ment lejjebb a csípője vonalánál. Tudta, hogy ez hatásos lesz.
A lány halkan felsóhajtott, ahogy Theon végigcsókolta arcának élét, a nyaka finom ívét, kiálló kulcscsontja vonalát. Érezte, hogy egyik keze gyakorlott mozdulatokkal felfedezi a testét: kellemesen puha ujjbegyei először a mellét cirógatták, majd a hasát és a combját.
- Felesleges volt felvenned ezt - suttogta Theon, miközben a ruhájából próbálta kihámozni. - Adj egy tőrt, levágom rólad!
- Azt próbáld meg… Csak húzd meg a zsinórt… Igen, így - a ruha finom suhanással ért földet Thirrin bokájánál. Theon egy pillanatra hátralépett.
- Sokkal szebb vagy, mint elképzeltem - mondta. - És ma az enyém leszel…
Finoman az ágyra döntötte a lányt, csókokkal borította be a felsőtestét, majd lejjebb csúszott, és a belső combját kezdte finoman csókolgatni, egyre feljebb és feljebb.
- Igen, igen, ez az, csináld tovább, igen… ÁHHHH!!!! Ezt most miért?
Thirrin már egész testében remegett, mikor Theon abbahagyta.
- Mert valahogy meg kell akadályoznom, hogy ne ébreszd fel az egész várat a sikításoddal - mondta, miközben a lány számára kínzó lassúsággal kezdte levenni a nadrágját.
- Aha, és mégis ho… - de elakadt a szava. A fiú bőre pont olyan makulátlan és fehér volt, mint az övé, izomzata szépen kirajzolódó és szálkás, az ő haját is lángoló vörösre festette a tűz, világoszöld szeme kiragyogott az arcából, és Thirrin megértette, miért pirul el rögtön a legtöbb szolgálólány, ha Theon Greyjoy szóba kerül.
A két lobogó szempár összeakadt.
- Látom, tényleg akarsz engem…
- Amióta először megláttalak.
Ajkaik ismét összetapadtak, mikor Thirrin összekulcsolta a lábait Theon csípőjén és magába engedte. Tökéletes összhangban mozogtak, kezdetben lassan, aztán egyre gyorsabban. A lány érezte, közel a vég. Minden lökésnél forró, egyre erősödő hullámok öntötték el, szaporán kapkodta a levegőt. Az utolsónál gerince ívben megfeszült, testét remegés fogta el: egyhuzamban öntötte el a gyönyör. Thirrin kis híján felkiáltott, de Theon újból megcsókolta, miközben ő is remegett és erősen magához szorította a lányt.
Thirrin úgy érezte, a csillagok közt járnak. Körüllengte a fás illat, szájában sós ízt érzett, ujjai közt a fiú kusza, hullámos fürtjeit.
- Megérte várni rád, Thirrin Woodley - suttogta Theon.
- Ahogy rád is, Theon Greyjoy.
Egy utolsó csókot váltottak, mielőtt Theon legördült róla.
Thirrin mosolyogva elnyúlt az ágyon. Szemét lehunyta, mahagóniszínű haja fátyolként terült el körülötte. Mellkasa fel-le hullámzott, ahogy a légzése visszatért a normál ritmusába.
Theon felkönyökölt, átölelte a derekát, és könnyű csókot lehelt a lány szájára.
- Kérdezhetek valamit?
- Mondd csak! - felelte Thirrin suttogva.
- Szűz voltál?
A lány hamiskásan elmosolyodott és ő is felkönyökölt.
- Szerinted? - kérdezett vissza egy kacsintás kíséretében. - Olyan voltam, mint egy szűz? És vedd figyelembe, hogy mindenkit képes vagyok elvarázsolni, aki a nőket szereti.
- Ki volt az? - A fiú szeme összeszűkült.
Thirrin keze könnyedén végigsiklott a haján. A kusza, vörösesszőke fürtök lágyan peregtek az ujjai közül.
- Nagyon szép volt. Mint a régi Targaryenek. Déli fattyú, aki valamiért a Falat választotta - a hosszú, fehér ujjak Theon borostás arcát simogatták.
- A Falra küldöttek megszálltak a kastélyban egy kis időre. Nem ritka az ilyesmi, erősebb a kapcsolatunk a Fekete Testvérekkel, mint a többi északi házé. Akkor ő is köztük volt. Tizennégy éves voltam, frissen kivirágzott, és ártatlan. Hogy is mondják délen…? Ő szakította le a virágzó rózsámat.
Thirrin Theon fölé került, a fiú mellkasát és hasát simogatta. Érintése nyomán megfeszültek az izmai. A lány érezte a derekán a két felhevült, enyhén érdes tenyeret.
- A haja selymes ezüst volt, a szeme olyan kék, akár a tiszta égbolt. Gyönyörű volt. Megtanított… Sok mindenre… - a lány keze Theon csípőjére siklott, mire ő közelebb vonta magához. Thirrin még lejjebb csúsztatta a kezét és megérintette Theon kőkemény férfiasságát.
- Mutasd meg - suttogta Theon.
Thirrin ördögien elmosolyodott. Két tenyerével a fiú mellkasára támaszkodva meglovagolta őt. Hamarosan ismét finom remegés fogta el, feje hátrahanyatlott, ajkát apró sóhajok hagyták el. Theon lehúzta magához és megcsókolta.
- Jobb vagyok a szőke fattyúnál? - kérdezte szenvedélytől felgyulladt tekintettel.
- Mérföldekkel… - lehelte Thirrin, és gyönyörtől feltörő sikolyát csókba fojtotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése